
Urządzenia i Akcesoria
Rabanadas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
20 unidades
Składniki
Calda
-
água200 g
-
açúcar200 g
-
casca de laranja2 tiras de
-
casca de limão2 tiras de
-
pau de canela1
-
estrela de anis1
-
Vinho do Porto30 g
Rabanadas
-
leite1000 g
-
açúcar80 g
-
casca de limão2 tiras de
-
pau de canela1
-
pão de forma seco, fatiado grosso (aprox. 800 g)20 fatias de
-
ovos batidos6
-
Óleo q.b. p/ fritar
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
389 kcal /
1628 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Doces de Natal
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia