
Urządzenia i Akcesoria
Gelatinas de leite
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz. 30 min
8 unidades
Składniki
Gelatina de laranja
-
laranja descascada, s/ a parte branca e s/ caroços100 g
-
água100 g
-
gelatina em pó de laranja75 g
-
leite evaporado150 g
Gelatina de ananás
-
ananás cortado em pedaços100 g
-
água100 g
-
gelatina em pó de ananás75 g
-
leite evaporado150 g
Gelatina de morango
-
morangos100 g
-
água100 g
-
gelatina em pó de morango75 g
-
leite evaporado150 g
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
189 kcal /
0 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crianças
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia