Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gelatina de laranja
- 100 g laranja descascada, s/ a parte branca e s/ caroços
- 100 g água
- 75 g gelatina em pó de laranja
- 150 g leite evaporado
Gelatina de ananás
- 100 g ananás cortado em pedaços
- 100 g água
- 75 g gelatina em pó de ananás
- 150 g leite evaporado
Gelatina de morango
- 100 g morangos
- 100 g água
- 75 g gelatina em pó de morango
- 150 g leite evaporado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 189 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Piza com almôndegas, molho picante, scamorza e pimento
Pas d’évaluation
Bolo de ananás em frasco
1h 5min
Bombons de gelado de menta
14 godz.
Bolo de chocolate sem farinha
40 Min
Bolo de chocolate
1 Std. 20 Min
Gelatinas de fruta
5h 15 min.
Napolitanas de chocolate
4h 40min
Ovo estrelado
40 Min
Gelatina arco-íris
7h
Pudim que não vai ao forno
6 Std.
Bolo de chocolate de colher
1 Std.
Mousse de chocolate
3 Std.