Urządzenia i Akcesoria
Pavê de acerola
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
10 doses
Składniki
Calda
-
polpa de acerola500 g
-
água100 g
-
açúcar100 g
Creme
-
leite800 g
-
natas200 g
-
açúcar100 g
-
gemas de ovo4
-
amido de milho40 g
-
vagem de baunilha só as sementes1
-
palitos la reine300 g
-
Raspas de chocolate branco q.b. p/ guarnecer
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
9 g
Kalorie
1526 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Dezembro 2018
34 Przepisy
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Bolinho de chuva
30 min
Bolo de milho com queijo
1 godz. 30 min
Torta de ricota e goiabada
5 godz.
Curau de milho verde
30 min
Bolo de mandioca com coco
1 godz. 15 min
Pamonha
1 godz. 40 min
Torta capixaba
1 godz. 30 min
Bolo de pamonha doce
55 min
Bolo de milho cremoso
45 min
Mostarda de cerveja e mel
12 godz.
Pastel de vento
3 godz.
Bolo de fubá
50 min