Urządzenia i Akcesoria
Pavê de acerola
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
10 doses
Składniki
Calda
-
polpa de acerola500 g
-
água100 g
-
açúcar100 g
Creme
-
leite800 g
-
natas200 g
-
açúcar100 g
-
gemas de ovo4
-
amido de milho40 g
-
vagem de baunilha só as sementes1
-
palitos la reine300 g
-
Raspas de chocolate branco q.b. p/ guarnecer
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
9 g
Kalorie
1526 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Dezembro 2018
34 Przepisy
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Quindão
1 godz. 5 min
Bolo de fubá
50 min
Nevadas
3 godz. 10 min
Feijão tropeiro
13 godz. 15 min
Torta capixaba
1 godz. 30 min
Fatias húngaras
1 godz. 50 min
Bolo de pamonha doce
55 min
Bolo de milho cremoso
45 min
Bolo de cupuaçu com calda de abacaxi
2 godz.
Bolo de maracujá
1 godz. 15 min
Brigadeirão
2 godz. 30 min
Bolo com cobertura de leite condensado e morango
2 godz. 30 min