Urządzenia i Akcesoria
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 5 godz. 50 min
24 pieces
Składniki
Brioche Dough
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting350 g
-
caster sugar to taste60 - 80 g
-
milk20 g
-
medium eggs4
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
olive oil for greasing
-
unsalted butter diced170 g
Red Cabbage Slaw
-
red cabbage cut in pieces (5 cm)250 g
-
carrot (approx. 100 g), cut in pieces (5 cm)1
-
mayonnaise100 g
-
cider vinegar1 ½ Tbsp
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Brioche Buns
-
large egg beaten1
-
sesame seeds for sprinkling
Pulled Pork
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
pork fillet sliced (2 cm)600 g
-
water500 g
-
smoked paprika1 Tbsp
-
brown sugar1 Tbsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
barbecue sauce200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
332 mg
Białko
9 g
Kalorie
948 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chorizo Garlic Butter
3 godz. 5 min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 godz.
Pulled pork with steamed buns
3 godz.
Pulled Pork and Cider Rolls
1 godz.
Beef Fajitas
1 godz.
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2 godz. 40 min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 godz.
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 min
Teriyaki Marinade
15 min
Pulled Pork Rolls
30 min