Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 330 g de agua
- 20 g de aceite
- 10 g de azúcar, y un poco más para rociar
- 1 sobre de levadura seca instantánea (p.ej. Tradi-Pan®)
- 600 g de harina de trigo
- 1 cdita de sal
- 1 cda de sal de grano
- 1 cucharada de romero o cualquier hierba seca que tenga en casa
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1690.7 kJ / 404.1 kcal
- Białko
- 10.8 g
- Węglowodany
- 78.5 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 1333.2 mg
Alternatywne przepisy
Volcán de chocolate
20 min
Limonada
5min
Pan de caja blanco
2h
Limonada - Demo - presentadores
10min
Hogaza exprés
50min
Baguette
3 godz. 45 min
Pan de caja blanco
2h
Focaccia de jitomate
1h
Tinga de pollo - Demo - presentadores
30 min
Focaccia de papa y romero
1h 40min
Nieve de frutas - Demo - presentadores
10min
Nieve rápida de fruta
5min