Urządzenia i Akcesoria
Kürbis-Zupfbrot
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
10 Portionen
Składniki
-
Milch300 g
-
Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Zucker1 TL
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Salz2 TL
-
Butter weich, in Stücken120 g
-
Petersilie abgezupft4 Stängel
-
Bergkäse mild, in Stücken150 g
-
Hokkaido-Kürbis ungeschält, in Stücken350 g
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1577 kJ /
376 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 5/2018
48 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Bärlauch-Scones
35 min
Kürbisfinger
1 godz. 30 min
Bärlauch-Faltenbrot
2 godz. 30 min
Orientalische Süßkartoffel-Stangen
3 godz. 10 min
Steckrüben-Pie
1 godz. 50 min
Kürbis-Apfel-Streuselkuchen
1 godz. 10 min
Zucchini-Scones mit getrockneten Aprikosen
30 min
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2 godz.
Kürbisbrötchen
2 godz.
Käse-Kräuter-Striezel
1 godz. 35 min
Hot-Dog-Faltenbrot
1 godz. 35 min
Kürbisbrot
2 godz. 30 min