Urządzenia i Akcesoria
Omeleta s parmazánem
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 porce
Składniki
-
8 vajec žloutky a bílky zvlášť
-
70 gramů sýru, parmazánu lze nahradit 100 gramy eidamu
-
4 polévkové lžíce mléka
-
1 špetka soli
-
2 špetky mletého černého pepře
-
500 gramů vody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
16.7 g
Kalorie
841 kJ /
201 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Jíme podle sezóny
13 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Pappa al pomodoro
15 min
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1 godz. 10 min
Omeleta s parmazánem
45 min
Bazalkovo-hořčičný dip
20 min
Směs koření dukkah
Brak ocen
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40 min
Špenátové gnocchi alla Romana
1 godz. 25 min
Farfalle ai quattro formaggi
25 min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
4 godz. 10 min
Karamelový fondán
15 min
Hovězí kofty s fetou
1 godz. 20 min
Bagel
2 godz.