Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g soy flour
- 50 g rice wine vinegar
- 1500 g water
- ½ tsp sea salt
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 4352.9 kJ / 1036.4 kcal
- Białko
- 139.5 g
- Węglowodany
- 40.9 g
- Tłuszcz
- 24.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Błonnik
- 44.8 g
- Sód
- 1183.7 mg
Alternatywne przepisy
Vegan Aioli Sauce
10min
Rye seed loaf
28h 10min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26 Std. 5 Min
Vanilla cashew yoghurt
24sa 15 dk
Almond milk
1h 5min
Flour From Cereal Grains or Pulses
5min
Vegan Coconut Yoghurt
12 godz. 15 min
Oat milk
25min
Basic nut butter
30min
Cashew Milk (Metric)
5min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Cashew Butter
50min