Urządzenia i Akcesoria
Vanilková zmrzlina v oplatce
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 7 godz. 45 min
13 porcí
Składniki
Oplatka
-
2 vejce
-
120 gramů cukru
-
120 gramů másla, pokojové teploty na kousky
-
400 gramů hladké mouky
-
1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
Zrmzlinový krém
-
80 gramů cukru
-
1 vanilkového lusku
-
500 gramů smetany, min. 30 % tuku vychlazené
-
2 bílky
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
6.1 g
Kalorie
1584.2 kJ /
378.6 kcal
Tłuszcz
22.2 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
41.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zmrzliny
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Žebírka s kávovou omáčkou
40 min
Vanilkovo-malinová zmrzlina ze skyru (nízkotučná)
10 godz. 15 min
Pink velvet dort
7 godz. 20 min
Jahodová terina s bílou čokoládou
24 godz.
Odpalované těsto
50 min
Bageta
3 godz. 45 min
Letní ovocný moučník s chantilly krémem
Brak ocen
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Brak ocen
Zmrzlina z lískových oříšků
12 godz. 45 min
Lila makronky s maracujovo-čokoládovou ganache
2 godz. 30 min
Kynutý knedlík s makovou náplní (Germknödel)
1 godz. 30 min
Pizza Quattro stagioni
1 godz. 30 min