Urządzenia i Akcesoria
Pistache en amandel filo spiraal
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 porties
Składniki
Filo spiraal
-
amandelen, gepeld100 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten125 g
-
citroen enkel de fijne zeste1
-
poedersuiker125 g
-
eiwit (medium)1
-
poedersuiker om te bestuiven
-
boter in blokjes100 g
-
filodeeg8 vellen
-
eierdooier (medium)1
-
gemalen kaneel1 snuifje
-
amandelvlokken15 g
Siroop
-
sinaasappelsap75 g
-
honing140 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
17 g
Kalorie
4853 kJ /
1160 kcal
Tłuszcz
79 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
100 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hemelse desserts
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Cashew brood wentelteefjes
Brak ocen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Brak ocen
Citroencurd
1 godz.
Bijentaart met glazuur
1 godz. 25 min
Kruimeldeeg
5 min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 godz. 50 min
Chocolade en banaan charlotte
Brak ocen
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 min
Vijfzaden energierepen
1 godz. 45 min
Aardappel flatbread
12 godz.
Citroencake
2 godz.