Urządzenia i Akcesoria
Mango on Coconut Sticky Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
water800 g
-
glutinous rice rinsed, soaked for 2 hours or overnight150 g
-
coconut milk150 g
-
sugar50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ripe mango (approx. 1 mango), peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
sesame seeds (opcjonalnie) for garnishing½ tsp
-
fresh mint leaves (opcjonalnie) for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1245 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mango Sticky Rice
5 godz.
Basque Burnt Cheesecake
3 godz. 10 min
Kuih Sago (Steamed Sago Cake)
1 godz. 20 min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 godz. 20 min
Chilli Stuffed Fish
1 godz.
Tom Yum Goong
30 min
Fruit and Sago Pudding
50 min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1 godz. 5 min
Mango Lassi
5 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min