Urządzenia i Akcesoria
Hot-cakes esponjosos
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones
Składniki
-
300 g de harina
-
1 pellizco de sal
-
1 sobre de polvo de hornear
-
2 claras de huevo
-
450 g de leche
-
130 - 140 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
-
2 yemas
-
aceite en spray
-
100 - 150 g de sirope dorado
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
15.2 g
Kalorie
2984 kJ /
714 kcal
Tłuszcz
37.3 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
80.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Food truck
83 Przepisy
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Tortitas de vainilla y canela
30 min
Pastel floral
2 godz.
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40 min
Hot-cakes cake
5 godz. 30 min
Chocolate caliente
15 min
Masa para wontons
1 godz. 15 min
Malteada de crema de cacahuate
15 min
Malteada de crema de avellanas
10 min
Pay de plátano cremoso TM6
3 godz.
Gingerbread waffles
1 godz.
Hot cakes
25 min
Roles de canela con glaseado
2 godz. 30 min