Urządzenia i Akcesoria
Hot-cakes esponjosos
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones
Składniki
-
300 g de harina
-
1 pellizco de sal
-
1 sobre de polvo de hornear
-
2 claras de huevo
-
450 g de leche
-
130 - 140 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
-
2 yemas
-
aceite en spray
-
100 - 150 g de sirope dorado
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
15.2 g
Kalorie
2984 kJ /
714 kcal
Tłuszcz
37.3 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
80.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Food truck
83 Przepisy
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
French toast (Kramer contra Kramer)
5 godz.
Cupcakes de chocolate y cacahuete
50 min
Hot-cakes cake
5 godz. 30 min
Fruta rallada (350-600 g)
10 min
Hot cakes
40 min
Pan francés
20 min
Pop-tarts de canela caseras
2 godz.
Pastel de tres leches
3 godz.
Red velvet cookies
2 godz. 45 min
Cupcakes de vainilla
1 godz.
Tamales sonorenses
2 godz.
Betún de queso crema
5 min