Urządzenia i Akcesoria
Ofen-Tomaten im Honigsud
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
5 Gläser
Składniki
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten50 g
-
Cherry-Tomaten bunt, halbiert600 g
-
Knoblauchzehen2
-
Rosmarin abgezupft3 Stängel
-
Honig25 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
1 g
Kalorie
536 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhabarber-Limetten-Met für Prosecco
2 godz. 15 min
Rhabarber-Chutney
1 godz. 30 min
Bruschette mit Melonen-Chutney und Mett
1 godz. 10 min
Erdbeer-Curry-Ketchup
1 godz.
Panzanella mit Erdbeerdressing
35 min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 min
Zwiebel-Chutney
8 godz.
Geschmolzene Tomaten im Glas
50 min
Brombeer-Zwiebel-Chutney
6 godz. 50 min
Schalottenconfit mit Portwein
1 godz. 10 min
Weißer Glühweinsirup
8 godz. 45 min
Glühwein-Sirup
8 godz. 45 min