Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Pasta
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
cassava flour plus extra to dust4 oz
-
cornstarch4 oz
-
brown rice flour2 oz
-
guar gum2 tsp
-
large eggs3
-
water2 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt to boil with pasta
-
water to boil pasta
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1598 kJ /
382 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paleo Baking Powder
5 min
Keto Lemon Hollandaise
10 min
Gluten-Free Herbed Pizza Crust
1 godz. 30 min
Gluten-Free Pizza Dough
1 godz. 10 min
Gluten-free goodness pastry
1 godz.
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1 godz. 20 min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 godz. 40 min
7 Seed Crackers
1 godz. 40 min
Gluten Free Focaccia Bread
1 godz.
Gluten-free Artisan Bread
2 godz. 30 min