Gluten-Free Pasta

Gluten-Free Pasta

5.0 12 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • cassava flour plus extra to dust
    4 oz
  • cornstarch
    4 oz
  • brown rice flour
    2 oz
  • guar gum
    2 tsp
  • large eggs
    3
  • water
    2 ½ oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • salt to boil with pasta
  • water to boil pasta

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 1598 kJ / 382 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...