Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů špaldových zrn, namočených přes noc
- 80 gramů parmazánu, na kusy
- 80 gramů cibule, napůl
- 10 gramů hříbků, sušených
- 1 stroužek česneku
- 2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
- 20 gramů másla, plus navíc na smažení
- 50 gramů bílého vína
- 400 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- gram máslo na smažení
- 400 gramů lišek, očištěných a podle velikosti nakrájených na půlky nebo na čtvrtiny
- 2 jarní cibulky, na kolečka (5 mm)
- 2 čajové lžičky čerstvé petržele, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1261 kJ / 301 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Extra ořechovo-semínková granola
1 Std. 40 Min
Zeleninové kari s rýží
1h
Špaldové krekry
30min
Rybí míčky
35min
Špaldová galette s červenou řepou
2h
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Brak ocen
Sójový jogurt (veganský)
Brak ocen
Perníková granola
1h 45min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40min
Mrkvové pesto
30min
Letní zeleninová pizza (bezlepková)
1h 50 min.
Bezlepkový chléb života
1 Std. 10 Min