Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů špaldových zrn, namočených přes noc
- 80 gramů parmazánu, na kusy
- 80 gramů cibule, napůl
- 10 gramů hříbků, sušených
- 1 stroužek česneku
- 2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
- 20 gramů másla, plus navíc na smažení
- 50 gramů bílého vína
- 400 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- gram máslo na smažení
- 400 gramů lišek, očištěných a podle velikosti nakrájených na půlky nebo na čtvrtiny
- 2 jarní cibulky, na kolečka (5 mm)
- 2 čajové lžičky čerstvé petržele, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1261 kJ / 301 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Avokádový tatarák
15min
Mrkvové palačinky s rajčatovou omáčkou
1 Std.
Veganský mug cake s kokosem
20 Min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1h 5min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35 Min
Spanakopita (řecký špenátový koláč)
1h 30min
Šunkové rolky s rukolou
30 Min
Fenyklový salát s grapefruitem
20 Min
Fenyklová focaccia
Pas d’évaluation
Sýrové kuličky se samožitným chlebem
15min
Salsa s chilli a ananasem
Pas d’évaluation
Indický čočkový dahl
30 Min