Urządzenia i Akcesoria
Kräuter-Zupfbrot
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
10 Portionen
Składniki
-
Milch300 g
-
Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Zucker1 TL
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Salz2 TL
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten200 g
-
Pecorino in Stücken100 g
-
glatte Petersilie abgezupft1 Bund
-
Knoblauchzehe1
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1630 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Burger-Brötchen
1 godz. 45 min
Stockbrot
20 min
Kräuterfaltenbrot
1 godz. 10 min
Stockbrot
1 godz. 30 min
Flammkuchen
1 godz. 15 min
Pizzateig
1 godz.
Kräuterfaltenbrot
1 godz. 20 min
Pizzaschnecken
1 godz. 20 min
Speckfalten
2 godz. 20 min
Bacon-Spieße
1 godz. 30 min
Burgerbrötchen (Buns)
1 godz. 30 min
Knoblauch-Faltenbrot
1 godz. 10 min