Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- 60 g Lauch, in Stücken (2 cm)
- 20 g Olivenöl, nativ
- 2 TL Salz, nach Belieben
- 300 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
25
g frische Hefe
lub 2 ½ TL Trockenhefe -
250
g Pizzamehl
lub 250 g Manitoba-Mehl - 250 g Dinkelmehl
Füllung und letzte Zubereitungsschritte
- 50 g Olivenöl, nativ
- 40 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 150 g Salami, in Scheiben (3 mm)
- 6 Feigen, getrocknet, in Vierteln
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baumnussguetzli
1 Std. 15 Min
Zwetschen-Küchlein
1j 30 menit
Kabeljau-Gratin
50 menit
Fruchtsorbet, schnell
10 min
Focaccia mit Birnen und Gorgonzola
1h 55min
Pizza Capricciosa
1 godz. 35 min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 Min
Basilikum-Tagliatelle mit Oliven-Tomaten-Sauce
1j 25 menit
Gelber Reis mit Poulet
40 min
Chia- und Quinoa-Tortillas mit dreierlei Dips
1 Std. 45 Min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1j
Himbeer-Orangen-Glacé
5h 10 min