Dinkel-Focaccia

Dinkel-Focaccia

2.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 Portionen

Składniki

Teig
  • Lauch in Stücken (2 cm)
    60 g
  • Olivenöl, nativ
    20 g
  • Salz nach Belieben
    2 TL
  • Wasser
    300 g
  • Zucker
    1 TL
  • frische Hefe
    25 g
    2 ½ TL Trockenhefe
  • Pizzamehl
    250 g
    250 g Manitoba-Mehl
  • Dinkelmehl
    250 g
Füllung und letzte Zubereitungsschritte
  • Olivenöl, nativ
    50 g
  • Wasser
    40 g
  • Salz
    1 Prise
  • Salami in Scheiben (3 mm)
    150 g
  • Feigen, getrocknet in Vierteln
    6

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 463 kcal / 1937 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 60 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...