Urządzenia i Akcesoria
Mandel-Guetzli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
40 Stück
Składniki
-
Mandeln, ganz, ungeschält200 g
-
Puderzucker (kann 3-5 % Trennmittel enthalten)80 g
-
Vanillezucker2 TL
-
Salz1 Prise
-
Eigelbe4
-
Rum1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
1 g
Kalorie
202 kJ /
48 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Natürlich schnell DE
44 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Appenzeller Biberli
2 godz. 20 min
Spitzbuben mit Glühweingelee
2 godz. 40 min
Osterkuchen
1 godz. 45 min
Schoggi-Sablés
1 godz. 30 min
Wiener Schoggi-Sablés
50 min
Basler Brunsli
8 godz. 40 min
Nuss-Stängeli
1 godz. 50 min
Bretzeli
2 godz. 30 min
Chräbeli
24 godz.
Luzerner Lebkuchen
55 min
Apfelwähe
1 godz. 15 min
Mailänderli
3 godz.