Urządzenia i Akcesoria
Griechischer Joghurt mit Walnuss-Honig-Guss
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz.
6 Portionen
Składniki
Griechischer Joghurt
-
Vollmilch900 g
-
Griechischer Joghurt (10% Fett) als Starter200 g
-
Sahne100 g
Walnuss-Honig-Guss
-
Walnusshälften75 g
-
Honig250 g
-
Zimt1 Msp.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1664 kJ /
397 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mandel-Grießpudding
30min
Schokoladen-Kaffee-Pudding
15min
Kokos-Kirsch-Kompott mit Minzpesto
1h 15min
Vanillepudding
25min
Naturjoghurt
14h
Melonen-Honig-Joghurt
20min
Mandarinen-Vanille-Creme
1h
Joghurt selbst gemacht
24h
Milchreis-Eis mit Mandellikör und Erdbeeren
7h 45min
Joghurt "Balance"
3h
Walnusssoufflé
1h 15min
Sahne-Grießpudding
20min