Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Griechischer Joghurt
- 900 g Vollmilch
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett), als Starter
- 100 g Sahne
Walnuss-Honig-Guss
- 75 g Walnusshälften
- 250 g Honig
- 1 Msp. Zimt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1664 kJ / 397 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 0.6 g
Alternatywne przepisy
Zimtzucker - Tarçınlı Şeker
5 Min
Vanillepudding
25 Min
Schokosauce für jeden Tag
20 Min
Mandel-Grießpudding
30min
Schwarzwälder Schicht-Quark
55 min
Sahne-Grießpudding
20 Min
Pistazien-Pudding
2h 40min
Karamellpudding
3 Std.
Sahne-Pudding
2h 40min
Exoten-Grütze mit Vanille-Crème fraîche
1 godz. 5 min
Joghurt selbst gemacht
24h
Mandarinen-Vanille-Creme
1 Std.