Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů čerstvé pažitky
- 125 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- 1 špetka soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 4012 kJ / 959 kcal / 4012 kJ / 959 kcal
- Białko
- 2.4 g / 2.4 g
- Węglowodany
- 2.2 g / 2.2 g
- Tłuszcz
- 104.6 g / 104.6 g
- Błonnik
- 0.9 g / 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vejce, vařená
20min
Snídaňová vejce se slaninou a pečenými paprikami
35 min
Houbová mouka
5 Min
Rychlé listové těsto
2 Std.
Tatarský biftek
5 Min
Bylinková sůl na brambory
5 Min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1 Std. 20 Min
Sůl z jehličí
5 Min
Francouzské máslo Montpellier
Brak ocen
Černé rizoto s chobotnicí
1 Std. 15 Min
Krevetové lupínky
Brak ocen
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1 godz. 5 min