Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 顆 蛋白
- 1 小撮 鹽
- 20 克 糖
- ¼ 茶匙 塔塔粉
蛋黃糊
- 80 克 香蕉 ,切塊
- 2 顆 蛋黃
- 30 克 橄欖油
- 20 克 糖
- 80 克 蓬萊米粉
- 30 克 日本太白粉 (馬鈴薯粉)
- 15 克 樹薯粉
- 5 克 可可粉 (約1茶匙)
- ½ 茶匙 泡打粉
- 10 克 核桃 ,剝碎
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 4878 kJ / 1170 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 165 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Błonnik
- 2 g