可可香蕉蛋糕(無麩質)

可可香蕉蛋糕(無麩質)

1.0 1 ocena
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 個

Składniki

  • 蛋白
    2 顆
  • 1 小撮
  • 20 克
  • 塔塔粉
    ¼ 茶匙
蛋黃糊
  • 香蕉 ,切塊
    80 克
  • 蛋黃
    2 顆
  • 橄欖油
    30 克
  • 20 克
  • 蓬萊米粉
    80 克
  • 日本太白粉 (馬鈴薯粉)
    30 克
  • 樹薯粉
    15 克
  • 可可粉 (約1茶匙)
    5 克
  • 泡打粉
    ½ 茶匙
  • 核桃 ,剝碎
    10 克

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 1170 kcal / 4878 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 50 g
Węglowodany 165 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...