
Urządzenia i Akcesoria
可可香蕉蛋糕(無麩質)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 個
Składniki
-
蛋白2 顆
-
鹽1 小撮
-
糖20 克
-
塔塔粉¼ 茶匙
蛋黃糊
-
香蕉 ,切塊80 克
-
蛋黃2 顆
-
橄欖油30 克
-
糖20 克
-
蓬萊米粉80 克
-
日本太白粉 (馬鈴薯粉)30 克
-
樹薯粉15 克
-
可可粉 (約1茶匙)5 克
-
泡打粉½ 茶匙
-
核桃 ,剝碎10 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
1170 kcal /
4878 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
50 g
Węglowodany
165 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan