橙香餅乾(無麩質)
TM5 TM6

橙香餅乾(無麩質)

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 30 克 糖漬柑橘皮 (小丁狀)
  • 120 克 蓬萊米粉 ,多備一些撒粉用
  • 30 克 杏仁粉
  • 90 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
  • 60 克 糖
  • 1 小撮 鹽
  • 1 顆 柳橙 ,只取皮屑
  • 1 顆 蛋黃

Wartości odżywcze
na 1 片
Kalorie
344.8 kJ / 82.7 kcal
Białko
0.9 g
Węglowodany
13.9 g
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy