
Urządzenia i Akcesoria
橙香餅乾(無麩質)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
15 片
Składniki
-
糖漬柑橘皮 (小丁狀)30 克
-
蓬萊米粉 ,多備一些撒粉用120 克
-
杏仁粉30 克
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化90 克
-
糖60 克
-
鹽1 小撮
-
柳橙 ,只取皮屑1 顆
-
蛋黃1 顆
Wartości odżywcze na 1 片
Kalorie
82.7 kcal /
344.8 kJ
Białko
0.9 g
Tłuszcz
2.8 g
Węglowodany
13.9 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan