Urządzenia i Akcesoria
Tortellinisuppe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebel halbiert1
-
Olivenöl15 g
-
Wasser800 g
-
1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemachtGemüsebrühe (für 0,5 l)1 Würfel
-
Salz1 TL
-
Suppengemüse, TK250 g
-
Pizzatomaten (400 g)1 Dose
-
Tortellini, frisch250 g
-
Basilikum geschnitten½ Bund
-
Basilikum-Pesto4 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
987 kJ /
234 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40min
Brokkoli-Schinken-Nudeln
45min
Nudelpizza
1h 10min
Paprikanudeln für Eilige
20min
Makkaroni-Auflauf
1h
Tortellini-Auflauf
1h 40min
Nudel-Porree-Topf
25min
Blitz-Lasagne
1h
Tomatenreis mit gekochtem Schinken
40min
Vegetarisches Chili
1h 5min
Mitternachtssuppe
35min
Tomatenreis Mexiko
50min