Urządzenia i Akcesoria
Himalaya-Butter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
10 Portionen
Składniki
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt500 g
-
Wasser sehr kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten400 g
-
Rapsöl20 g
-
Himalaya-Salz½ - 1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
710 kJ /
170 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brot backen
70 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kabeljau sous-vide mit Kartoffelstampf
1 godz. 50 min
Ananas anbraten (400 g)
20 min
Ananas anbraten (200 g)
15 min
Hähnchenfleisch und Frühlingszwiebeln anbraten und zerkleinern
15 min
Erdbeer-Eis
12 godz. 30 min
Schokolade schmelzen (im Varoma)
20 min
Kaffee mahlen
5 min
Puderzucker
5 min
Limoncello-Eisbomben auf Pistazienkeksen
8 godz. 45 min
Paniermehl
5 min
Hühner-Kraft-Suppe
2 godz. 10 min
Pudding
15 min