Urządzenia i Akcesoria
Melonen-Joghurt-Eis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Wassermelone in Würfeln (5 mm)130 g
-
Ahornsirup10 g
-
Basilikum gehackt2 TL
-
Limette unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 3 cm), dünn abgeschält und Saft ausgepresst1
-
brauner Zucker40 g
-
Galiamelone in Würfeln (1 cm), eingefroren300 g
-
Joghurt, 3,5% Fett kalt120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
527 kJ /
126 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2018
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Avocado-Zitronen-Creme
20 min
Erdbeer-Sorbet mit Rotweinsirup
9 godz. 20 min
Aprikosen-Eis
12 godz. 20 min
Blaubeer-Eis-Schaum
10 min
Pomelo Slush
15 min
Spaghetti mit Gemüse-Sahnesauce
25 min
Erdbeer-Zitronen-Joghurt-Eis
10 min
Erdbeer-Joghurt-Eis mit Chiasamen
4 godz.
Erdbeer-Vanille-Sorbet
10 min
Beeren-Joghurt-Eis
10 min
Fruchteis Tutti-Frutti
10 min
Bananen-Mango-Eis
10 min