
Urządzenia i Akcesoria
雙蛋煎披薩
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
3 個
Składniki
麵皮
-
水175 克
-
糖10 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉300 克
-
鹽½ 茶匙
-
油20 克
醬汁
-
甜辣醬30 克
-
糖25 克
-
醬油膏15 克
-
蕃茄醬15 克
-
味噌10 克
-
水120 克
-
太白粉½ 茶匙
組合
-
比薩起士絲150 克
-
小白菜 ,切段(約5公分長)150 克
-
皮蛋 ,略切丁5 顆
-
蛋 ,打散備用5 顆
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
800.9 kcal /
3347.6 kJ
Białko
38.9 g
Tłuszcz
26.5 g
Węglowodany
95.9 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台式披薩當道
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan