Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Mandeln
- 150 g Haferflocken, kernig
- 150 g Dinkelflocken, kernig
- 100 g Haferkleie
- 50 g Leinsamen
- 15 g Amaranth, gepufft
- 50 g Hirse
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 70 g Agavendicksaft
- 30 g Kokosöl
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- Wartości odżywcze
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 16574 kJ / 3956 kcal
- Białko
- 121 g
- Węglowodany
- 353 g
- Tłuszcz
- 209 g
- Błonnik
- 92.4 g