![Rotweinbutter Rotweinbutter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3f5df9e6-0376-470c-8734-e56c8af9d9cf/Derivates/4f033c8d-10c8-4020-bda3-6563c5c25585.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Thymian, abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 100 g Rotwein
- 10 g Senf
- ½ TL Salz
- 20 g Honig
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Eiweiß
- Wartości odżywcze
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 9261 kJ / 2212 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 229 g
- Błonnik
- 0.5 g
Alternatywne przepisy
Zwiebel-Rotwein-Butter
30 min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1 Std.
Weißer Schokoladenlikör mit Tonkabohne
15min
Bacon-Konfitüre
25 min
Rauchige Whiskysauce
20 min
Portwein-Zwiebel-Relish
50 min
Grillsauce sweet 'n' hot
1h 20 min
Zwiebelmarmelade
40 min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 Std. 10 Min
Limetten-Chili-Butter
10min
Aioli, klassisch
10min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 min