Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Thymian, abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 100 g Rotwein
- 10 g Senf
- ½ TL Salz
- 20 g Honig
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Eiweiß
- Wartości odżywcze
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 9261 kJ / 2212 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 229 g
- Błonnik
- 0.5 g
Alternatywne przepisy
Basilikum-Parmesan-Creme
5 dk
Flammkuchendip
10min
Kräuterbutter
10min
Parmesancreme
5 dk
Zwiebel-Rotwein-Butter
30min
Gruyère-Butter mit Haselnüssen
1 Std. 50 Min
Whiskey-Senf
35min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 Std. 10 Min
Iberico-Schinken-Creme
10min
Limetten-Chili-Butter
10min
Rauchige Whiskysauce
20 Min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 Min