Urządzenia i Akcesoria
Tomatenstrudel mit Reis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Basilikum abgezupft½ Bund
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehe1
-
Frischkäse100 g
-
Tomatenmark20 g
-
Salz2 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zitronensaft5 g
-
Cherry-Tomaten halbiert300 g
-
Blätterteig aus dem Kühlregal (275 g)1 Pck.
-
Ei verquirlt1
-
Wasser1200 g
-
Reis150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
15 g
Kalorie
2890 kJ /
690 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tomaten- Liebe
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Frühlingsgemüse in Blätterteig
1 godz. 20 min
Veggie-bubble-up-Pizza
2 godz.
Gemüse-Reis-Auflauf
1 godz. 20 min
Mediterraner Ciabatta-Auflauf
35 min
Gemüse-Kopenhagener
45 min
Monkey-Bread-Auflauf für zwei
1 godz. 45 min
Tomatengnocchi mit Pesto
1 godz.
Zucchini-Käse-Lasagne
1 godz.
Tortilla-Lasagne mit Mais und Bohnen
1 godz.
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 min
Zucchiniröllchen in Tomatenrahm
1 godz.
Gemüse-Nudel-Auflauf
1 godz.