Gluten Free Chocolate Chip Cookies
TM6 TM5

Gluten Free Chocolate Chip Cookies

4.6 (8 ocen)

Składniki

  • 3 oz white rice flour
  • 7 oz old fashioned rolled oats, gluten free
  • 2 oz tapioca starch
  • ½ tsp xanthan gum
  • 1 tsp baking soda
  • 1 tsp salt
  • 6 oz unsalted butter, diced
  • 6 ½ oz dark brown sugar
    lub 6 ½ oz light brown sugar
  • 4 oz sugar
  • 1 ½ oz plain Greek yogurt
  • 2 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp vanilla extract
  • 10 oz dark chocolate chips, gluten free

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
570.8 kJ / 136.4 kcal
Białko
1.8 g
Węglowodany
17 g
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Błonnik
1.4 g
Sód
94.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy