
Urządzenia i Akcesoria
蒜辣黑白木耳蘆筍
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭30 克
-
新鮮紅辣椒 ,切段15 克
-
油10 克
-
新鮮白木耳 ,切片(約3公分)120 克
-
新鮮黑木耳 ,切片(約3公分)120 克
-
水20 克
-
醋1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖2 茶匙
-
蘆筍 ,切段(約3公分)60 克
-
香油 ,少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
105 kcal /
440 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

三高族怎麼吃
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan