Urządzenia i Akcesoria
Bærmousse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portioner
Składniki
-
husblas (2 g pr. blad)5 blade
-
vand plus ekstra til iblødsætning
-
300 g blandede røde bær, frost, (fx jordbær, hindbær)blandede røde bær, friske (fx jordbær, hindbær)300 g
-
sukker (stødt melis)200 g
-
250 g ricotta ostskyr250 g
-
fløde, min 30 % fedt kold250 g
-
mynteblade, friske til pynt
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1432 kJ /
342 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kogebog
174 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Tempereret hvid eller mælkechokolade
No ratings
Tiramisu
5 h 20 min
Cremet banantærte
4 h 15 min
Chokolademousse
3 h 20 min
Sprøde boller med creme
No ratings
Cheesecake med blåbær og mascarpone
3 h 20 min
Cremet citronis
12 h 10 min
Karameller
2 h
Kaffesmåkager
No ratings
Tiramisusmåkager
No ratings
Vaniljefigurer med chokolade
40 min
Æble-ingefærfigurer
No ratings