Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů parmazánu, na kousky (3 cm)
- 2 snítky rozmarýnu, čerstvého
- 12 brambor nových, malých, omytých, se slupkou
- 20 gramů šalotky
- 1 špetka soli
- 1 špetka čerstvě mletého černého pepře
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 100 gramů mletého masa, míchaného, vepřového a hovězího
- 20 gramů bílého vína
- 500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 874 kJ / 209 kcal
- Białko
- 12.2 g
- Węglowodany
- 20.2 g
- Tłuszcz
- 9.4 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1 godz.
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20min
Steak s rukolovým salátem
35min
Směs divokého koření
10min
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45 min
Kuskus s kuřecím a jehněčím masem a pikantními klobáskami
1h 10min
Jehněčí kofty
Pas d’évaluation
Spaghettini s omáčkou ze slávek a srdcovek
1h 5 min
Kuře alla cacciatora
50min
Bavorské knedlíky s bazalkou
20min
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55min
Masové kuličky s polentou
Pas d’évaluation