Urządzenia i Akcesoria
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
24 pieces
Składniki
-
vanilla bean½
-
sugar2 oz
-
unsalted butter diced, room temperature3 ½ oz
-
all-purpose flour4 ½ oz
-
potato starch2 oz
-
baking powder⅛ tsp
-
salt¼ tsp
-
large egg yolks cooked (see Tip)4
-
confectioners sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
26 mg
Białko
1 g
Kalorie
322 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Go-To Pizza Dough
1 godz.
Tiramisu
5 godz. 20 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Charcoal Bao Buns
2 godz.
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies)
1 godz. 20 min
Paleo Lemon Poppy Seed Madeleines
50 min
Pumpkin Pie Bread
1 godz. 20 min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 godz. 30 min
Waffles
25 min
Boules d'amour (Coconut Snowballs)
1 godz.
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1 godz. 45 min
Thin Crust Pizza Dough
2 godz. 30 min