Urządzenia i Akcesoria
Græskarsuppe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portioner
Składniki
-
olie10 g
-
ingefær10 g
-
græskarkød skåret i mindre stykker400 g
-
kartofler skåret i mindre stykker100 g
-
rå cashewnødder50 g
-
salt plus ekstra, efter smag½ tsk
-
hvid peber, stødt2 knivspidser
-
vand750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
592 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Misosuppe med tofu
No ratings
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
No ratings
Vietnamesisk pho
No ratings
Miso kyllinge suppe
No ratings
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
No ratings
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
No ratings
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
No ratings
Vichyssoise med pasta
35 min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
No ratings
Aubergine cream soup
No ratings
Kyllingelaksa
30 min
Svampesuppe med vilde ris
No ratings