Urządzenia i Akcesoria
English Muffins
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 pieces
Składniki
-
millet grain½ oz
-
whole milk4 ½ oz
-
water4 ½ oz
-
unsalted butter room temperature, plus extra to grease and fry1 oz
-
sugar½ oz
-
rapid rise yeast1 tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
whole wheat flour7 oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
228.4 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
970.1 kJ /
231.9 kcal
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
41.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
You Knead This
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Granola
55min
Brioche
8h
Pie Crust
5min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120h 5min
Lemony Bunny Bread Rolls
2h 40min
Hot Cross Buns
1h 55min
Breakfast Scones
30min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4h 10min
Biscuits
40min
Pancakes and Waffles
40min
Apple Pie
3h 30min
Homemade Pie Crust
1h 30min