Urządzenia i Akcesoria
Japanese Bakery Special Custard
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
24 OZ
Składniki
-
egg yolks from large eggs7
-
sugar3 ½ oz
-
cake flour1 ½ oz
-
whole milk17 ½ oz
-
1 tsp vanilla extractvanilla bean pod seeds only¼
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 OZ
Sód
12.4 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
240.7 kJ /
57.5 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Browning Beef Strips
Brak ocen
Brownie Brittle
40 min
Gold Pineapple Te Fiti
10 min
Macadamia Chocolate Cookies
1 godz.
Number Cake
2 godz.
Chinese egg noodles
1 godz.
Squid Ink Pasta
1 godz.
Crêpes Suzette
1 godz. 20 min
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
Brak ocen
Mango sago pudding
35 min