Japanese Bakery Special Custard
TM6

Japanese Bakery Special Custard

5.0 ( 1 ocena )

Składniki

  • 7 egg yolks from large eggs
  • 3 ½ oz sugar
  • 1 ½ oz cake flour
  • 17 ½ oz whole milk
  • ¼ vanilla bean pod seeds only
    lub 1 tsp vanilla extract
  • 1 oz unsalted butter cut into pieces

Wartości odżywcze
na 1 OZ
Kalorie
57.5 kcal / 240.7 kJ
Białko
1.5 g
Tłuszcz
2.8 g
Węglowodany
6.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
12.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy