Urządzenia i Akcesoria
Japanese Bakery Special Custard
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
24 OZ
Składniki
-
egg yolks from large eggs7
-
sugar3 ½ oz
-
cake flour1 ½ oz
-
whole milk17 ½ oz
-
1 tsp vanilla extractvanilla bean pod seeds only¼
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 OZ
Sód
12.4 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
240.7 kJ /
57.5 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Brak ocen
Spaghetti alla carbonara
30 min
Liquid Caramel
Brak ocen
Lemon Mascarpone Stuffed Dates
1 godz.
Japanese Bakery Special Custard
2 godz.
Caramel Apples
1 godz. 45 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Macadamia Chocolate Cookies
1 godz.
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Pasta alla Vodka
15 min
Cheesecake
1 godz. 30 min