Urządzenia i Akcesoria
Japanese Bakery Special Custard
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
24 OZ
Składniki
-
egg yolks from large eggs7
-
sugar3 ½ oz
-
cake flour1 ½ oz
-
whole milk17 ½ oz
-
1 tsp vanilla extractvanilla bean pod seeds only¼
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 OZ
Sód
12.4 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
240.7 kJ /
57.5 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Classic Pancakes
50 min
Tomato Beef Casserole
40 min
Sautéing Shrimp
Brak ocen
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Dumpling wrappers
1 godz.
Dutch Baby Pancake
20 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Brown Sugar Syrup
20 min
Spam
1 godz. 15 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 godz. 30 min
Quick Rise Basic Bread
45 min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 min