Urządzenia i Akcesoria
Japanese Bakery Special Custard
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
24 OZ
Składniki
-
egg yolks from large eggs7
-
sugar3 ½ oz
-
cake flour1 ½ oz
-
whole milk17 ½ oz
-
1 tsp vanilla extractvanilla bean pod seeds only¼
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 OZ
Sód
12.4 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
240.7 kJ /
57.5 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1 godz. 15 min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 godz.
Molten Lava Cake
45 min
Chicken and Prawn Siew Mai
45 min
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2 godz.
Tex-Mex Red Rice
1 godz.
Quick Rise Basic Bread
45 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15 min
Dark Chocolate Cookies with Cream Cheese Filling
2 godz. 30 min
Tomato Focaccia
3 godz.
Chocolate sauce
20 min
Portuguese Bread (Pão de água)
2 godz. 45 min