Japanese Bakery Special Custard

Japanese Bakery Special Custard

5.0 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
24 OZ

Składniki

  • egg yolks from large eggs
    7
  • sugar
    3 ½ oz
  • cake flour
    1 ½ oz
  • whole milk
    17 ½ oz
  • vanilla bean pod seeds only
    ¼
    1 tsp vanilla extract
  • unsalted butter cut into pieces
    1 oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 OZ

Sód 12.4 mg
Białko 1.5 g
Kalorie 240.7 kJ / 57.5 kcal
Tłuszcz 2.8 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 6.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...