Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 5 克 香菜 ,取根部,切碎
- 1 茶匙 烏醋
- 1 茶匙 醬油
- 1 茶匙 香油
- 1 茶匙 糖
- 1000 克 水 (川燙用)
- 100 克 蒟蒻 ,切絲
- 80 克 黑豆干 ,橫切剖半,切絲
- 40 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
- 100 克 大白菜 ,切絲(長約5公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 749.9 kJ / 179.4 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 33.5 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Błonnik
- 2.9 g