Middle Eastern eggs
TM6 TM5

Middle Eastern eggs

4.2 ( 5 ocen )

Składniki

Spinach filling

  • 50 g onions cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 10 g olive oil
  • 350 g fresh baby spinach leaves
  • 1 tsp ground nutmeg
  • 1 tsp sumac
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch freshly ground black pepper

Eggs

  • butter for greasing
  • 6 eggs
  • ½ tsp salt
  • freshly ground black pepper to taste
  • 500 g water
  • 10 g toasted pine nuts to garnish
  • sumac to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
130 kcal / 544 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
2.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy