Urządzenia i Akcesoria
Middle Eastern eggs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Spinach filling
-
onions cut into pieces50 g
-
garlic cloves2
-
olive oil10 g
-
fresh baby spinach leaves350 g
-
ground nutmeg1 tsp
-
sumac1 tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Eggs
-
butter for greasing
-
eggs6
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper to taste
-
water500 g
-
toasted pine nuts to garnish10 g
-
sumac to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
544 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cochinita Pibil
4 godz.
Chilli crunch (TM6)
30 min
Fish Ceviche
3 godz. 25 min
English Brunch
50 min
Garlic soup
40 min
Yu Sang
1 godz.
Raw kibbeh
15 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Miso Soup with Vegetables
30 min
Black Rice Pudding
45 min
Radish cakes
1 godz. 5 min
Festive Baguette
3 godz. 45 min