Urządzenia i Akcesoria
Middle Eastern eggs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Spinach filling
-
onions cut into pieces50 g
-
garlic cloves2
-
olive oil10 g
-
fresh baby spinach leaves350 g
-
ground nutmeg1 tsp
-
sumac1 tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Eggs
-
butter for greasing
-
eggs6
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper to taste
-
water500 g
-
toasted pine nuts to garnish10 g
-
sumac to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
544 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date and pistachio truffles (Bethith)
45 min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
Brak ocen
Pineapple Chicken
1 godz.
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Yoghurt and cucumber salad
5 min
Roasted Vegetable Pizza
1 godz. 20 min
Collard Greens
1 godz. 5 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Egg Salad
30 min