Middle Eastern eggs

Middle Eastern eggs

4.2 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

Spinach filling
  • onions cut into pieces
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    10 g
  • fresh baby spinach leaves
    350 g
  • ground nutmeg
    1 tsp
  • sumac
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • freshly ground black pepper
    1 pinch
Eggs
  • butter for greasing
  • eggs
    6
  • salt
    ½ tsp
  • freshly ground black pepper to taste
  • water
    500 g
  • toasted pine nuts to garnish
    10 g
  • sumac to garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 130 kcal / 544 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...