Urządzenia i Akcesoria
Middle Eastern eggs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Spinach filling
-
onions cut into pieces50 g
-
garlic cloves2
-
olive oil10 g
-
fresh baby spinach leaves350 g
-
ground nutmeg1 tsp
-
sumac1 tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Eggs
-
butter for greasing
-
eggs6
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper to taste
-
water500 g
-
toasted pine nuts to garnish10 g
-
sumac to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
544 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tom kha prawns
25 Min
Khachapuri
1 Std. 30 Min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1 Std. 5 Min
Classic gin and cucumber icy poles
24 Std. 15 Min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 Min
Za'atar pesto
5 Min
Okra and meat stew (bamia)
1 Std.
Crêpes with herbs
1 Std.
Cheese mousse
10 Min
Vegetable Shumai
45 Min
Hummus
5 Min
Blue cheese tofu dressing
5 Min