Urządzenia i Akcesoria
Cioccolata calda
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porzioni
Składniki
-
600 g di latte intero o parzialmente scremato
-
60 - 100 g di zucchero a seconda del gusto personale
-
50 g di cacao amaro in polvere
-
20 g di fecola di patate, (o 20 g di maizena)20 g di frumina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7.6 g
Kalorie
987 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Biscotti al burro
50 min
Panna montata
10 min
Budino al cioccolato
6 godz. 15 min
Cioccolata calda
10 min
Besciamella
15 min
Cioccolata calda
10 min
Topping al cioccolato
25 min
Granita al limone
10 min
Cioccolata calda
10 min
Tortini al cioccolato con cuore morbido
40 min
Biscotti al caffè
12 godz.
Purè di patate nature
55 min