Urządzenia i Akcesoria
Cioccolata calda
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porzioni
Składniki
-
600 g di latte intero o parzialmente scremato
-
60 - 100 g di zucchero a seconda del gusto personale
-
50 g di cacao amaro in polvere
-
20 g di fecola di patate, (o 20 g di maizena)20 g di frumina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7.6 g
Kalorie
987 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Grittibänz dolci
2 godz. 15 min
Zucchero a velo
5 min
Cioccolata calda
10 min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Brak ocen
Crema spalmabile mediterranea ai pomodori
15 min
Cioccolata calda
10 min
Glassa al burro
10 min
Glassa di zucchero
10 min
Succo di frutta
10 min
Torta marmorizzata al Varoma®
1 godz. 10 min
Pesto alla genovese
20 min
Focaccia con pomodori
40 min