Pasta-Lauch-Topf
TM31 TM5 TM6

Pasta-Lauch-Topf

3.6 (5 ocen)

Składniki

  • 40 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm) (opcjonalnie)
  • 600 g Wasser
  • 330 g Ajvar (siehe Tipp)
  • 100 g Rahm
  • 1 TL Gemüsebouillon
  • ¼ TL feinkörniges Salz
  • 400 g Pasta, getrocknet, kurz, z. B. Fusilli, Penne, Macaroni etc.
  • 200 g Lauch, in Rondellen (5 mm)

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
2794 kJ / 668 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
103 g
Tłuszcz
18 g
Błonnik
12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy