Klassisches Beefsteak Tatar

Klassisches Beefsteak Tatar

3.0 57 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen

Składniki

  • Rindsroastbeef in Würfeln (ca. 4 x 4 cm)
    500 g
  • Frühlingszwiebeln in Hälften (ca. 3 Stück)
    250 g
  • Essiggurken ausgetropft
    100 g
  • hartgekochte Eier
    2
  • Zwiebel in Stücken (ca. 150-200 g)
    1
  • frische Petersilie nur Blätter
    2 Zweigchen
  • Kerbel, frisch nur Blätter
    2 Zweigchen
  • Estragon, frisch
    4 Blättchen
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    20 g
  • Ketchup
    80 g
  • Worcestershire Sauce (opcjonalnie)
    1 EL
  • eingelegte Kapern
    3 EL
  • feinkörniges Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 160 kcal / 670 kJ
Białko 21.3 g
Tłuszcz 5.8 g
Węglowodany 5.7 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...