
Urządzenia i Akcesoria
Klassisches Beefsteak Tatar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Rindsroastbeef in Würfeln (ca. 4 x 4 cm)500 g
-
Frühlingszwiebeln in Hälften (ca. 3 Stück)250 g
-
Essiggurken ausgetropft100 g
-
hartgekochte Eier2
-
Zwiebel in Stücken (ca. 150-200 g)1
-
frische Petersilie nur Blätter2 Zweigchen
-
Kerbel, frisch nur Blätter2 Zweigchen
-
Estragon, frisch4 Blättchen
-
Zitronensaft, frisch gepresst20 g
-
Ketchup80 g
-
Worcestershire Sauce (opcjonalnie)1 EL
-
eingelegte Kapern3 EL
-
feinkörniges Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen1 Prise
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
160 kcal /
670 kJ
Białko
21.3 g
Tłuszcz
5.8 g
Węglowodany
5.7 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Leicht & Köstlich
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria