Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
60
g alune de pădure, decojite sau nedecojite
lub 60 g migdale, nedescojite - 155 g ciocolată, tăiată bucăți
- 100 g lapte integral
- 115 g unt nesărat
- 1 linguriță extract natural de vanilie
- 590 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- 60 g zahăr brun închis
- 60 g zahăr extrafin
- 60 g sirop de arțar
- 1 linguriță pastă de vanilie (vezi recomandare)
- 1 linguriță sare de mare
- 8 banane
- 8 cupe înghețată de vanilie
- 8 cupe înghețată de ciocolată
- 8 cireșe confiate
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 3548 kJ / 848 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 79 g
- Tłuszcz
- 60 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Unt Café de Paris
Keine Bewertungen
Sparanghel sous-vide
Keine Bewertungen
Tort de înghețată Neapolitan
21h 10min
Înghețată cu miere
17h 45min
Chifteluțe de pește cu sos de iaurt
1 Std. 50 Min
Înghețată cu zabaione
10u. 20min
Platou cu fructe, cu dressing cu lămâie și miere
15 Min
Pulpe de pui sous-vide
1小时 35 分钟
Batoane cu susan, miere și citrice
Keine Bewertungen
Tartă cu asparagus și sos olandez
40min
Mic dejun roz cu fructe de pădure, la bol
15 Min
Bol cu orez negru, pui și ciuperci (sănătate intestinală)
40min