Urządzenia i Akcesoria
Sos olandez
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
350 g
Składniki
-
unt nesărat tăiat cuburi250 g
-
apă50 g
-
zeamă de lămâie1 lingură
-
gălbenușuri3
-
sare½ linguriță
-
piper, proaspăt măcinat1 priză
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Białko
11 g
Kalorie
8751 kJ /
2093 kcal
Tłuszcz
227 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pere sous-vide cu sos de scorțișoară
Brak ocen
Miel în crustă de verdeață cu piure de mazăre și sparanghel
50 min
Crème Brûlée cu lichior de ouă
1 godz. 15 min
Sparanghel cu lămâi și capere
25 min
Sos de piper
30 min
Sos de vanilie (crème anglaise)
10 min
Spaghetti carbonara
40 min
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2 godz. 20 min
Sos Roquefort
20 min
Sos bearnez
15 min
Sos de muștar și mărar
2 godz. 15 min
Sos béchamel
15 min