Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 fire pătrunjel verde, doar frunzele
- 2 căței de usturoi
- 40 g unt sărat
- 3 șalote, tăiate în jumătăți
- 50 g vin alb
- 250 g ciuperci shiitake, proaspete, tăiate în felii
- 150 g ciuperci portobello, proaspete, tăiate în felii
- 2 linguri sos Worcestershire
- 250 g frișcă lichidă, 35% grăsime
- sare, după gust
- piper negru măcinat, după gust
- 10 g cepșoară, tocată fin
- Wartości odżywcze
- na 1 borcan
- Kalorie
- 5328.7 kJ / 1184.2 kcal
- Białko
- 16.4 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 124.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 80.3 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 987 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burger cu carne de porc gătită lent (Pulled Pork)
5 godz.
Sos cremos de ciuperci și vin alb
30 min
Iahnie de fasole
30h 45min
Flan spaniol
Brak ocen
Gem de fructe de pădure
30 min
Marmeladă de portocale de Sevilla
2 godz. 30 min
Tartă cu ciocolată și cremă de brânză
4 godz. 30 min
Chiftele cu sos de ciuperci și vin
35 min
Coaste de porc gătite lent, cu sos BBQ (cu capac pentru cuțit)
4sa 25 dk
Sos Roquefort
20min
Coaste gătite lent, în sos barbecue cu boia afumată
3 Std. 15 Min
Lichior din fructe de pădure
30 min