Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g ongezouten, gepelde pistachenoten
- boter om in te vetten
- 8 bladeren verse munt
- 1 limoen, liefst biologisch, enkel de zeste
- 2 el maïsmeel (zetmeel) (30 g)
- 100 g ruwe rietsuiker
- 250 g roomkaas
- 250 g ricotta
- 4 eieren
- 500 g water
- verse munt, plus extra als garnituur
- 1 mango, rijp, in schijfjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1906 kJ / 455 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Brak ocen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Brak ocen
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Linzenbrood
1h 55min
Minipizza’s
1 Std. 20 Min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 min
Quinoakoekjes
1 godz.
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Brak ocen
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 min
Aziatische groentesoep met tofu
1 godz. 30 min
Groene bron
10 min
Citroenmeringuetaart
2 Std. 30 Min