Urządzenia i Akcesoria
Rotes-Pesto-Dressing zu Nudelsalat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken60 g
-
getrocknete Tomaten50 g
-
20 g MandelnPinienkerne20 g
-
Knoblauchzehe1
-
Cherry-Tomaten halbiert2
-
natives Olivenöl100 g
-
Salz3 Prisen
-
Pfeffer3 Prisen
-
Zitronensaft1 Spritzer
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
1408 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dressings
14 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Olivenpesto
15 min
Tomaten-Pesto
10 min
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10 min
Paprika-Pesto
40 min
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 min
Möhren-Rucola-Pesto
10 min
Pesto mit Walnuss und Ricotta
10 min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10 min
Cashew-Basilikum-Pesto
10 min
Spinat-Pesto
10 min
Pesto mit Basilikum
5 min
Walnuss-Pesto
10 min