
Urządzenia i Akcesoria
扁豆咖哩佐蒸南瓜
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 人份
Składniki
-
小茴香籽 (10克)3 茶匙
-
香菜籽 (10克)4 茶匙
-
鹽1 ½ 茶匙
-
香菜 ,多備一些裝飾用30 克
-
椰子肉 (opcjonalnie) 切塊 (約2-3公分)50 克
-
奶油 ,切塊80 克
-
洋蔥 ,切塊300 克
-
蒜頭2 粒
-
辣椒粉½ - ¾ 茶匙
-
南瓜 ,帶皮去籽、切8等份1000 - 1200 克
-
小扁豆 (綠、黃或紅色)300 克
-
水1000 克
-
烘烤過的罐裝紅甜椒 ,略切(約1-2公分)250 - 300 克
-
法式酸奶油 (opcjonalnie)130 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
358 kcal /
1504 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan