扁豆咖哩佐蒸南瓜

扁豆咖哩佐蒸南瓜

5.0 2 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 人份

Składniki

  • 小茴香籽 (10克)
    3 茶匙
  • 香菜籽 (10克)
    4 茶匙
  • 1 ½ 茶匙
  • 香菜 ,多備一些裝飾用
    30 克
  • 椰子肉 (opcjonalnie) 切塊 (約2-3公分)
    50 克
    3 大匙 椰子粉, (15克)
  • 奶油 ,切塊
    80 克
  • 洋蔥 ,切塊
    300 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 辣椒粉
    ½ - ¾ 茶匙
    1 - 2 枝 新鮮青辣椒, (長約6-8公分),去籽
  • 南瓜 ,帶皮去籽、切8等份
    1000 - 1200 克
    1000 - 1200 克 白胡桃南瓜, ,帶皮去籽、切8等份
  • 小扁豆 (綠、黃或紅色)
    300 克
  • 1000 克
  • 烘烤過的罐裝紅甜椒 ,略切(約1-2公分)
    250 - 300 克
  • 法式酸奶油 (opcjonalnie)
    130 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 358 kcal / 1504 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 10.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...