Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
浆果麦芬和蒸覆盆子布丁
- 4 茶匙 覆盆子果酱 (40 g)
- 2 颗 蛋液
- 200 克 糖
- 60 克 黄油 ,切块
- 200 克 牛奶
-
½
茶匙 天然香草精
lub 1 茶匙 自制香草糖 - 200 克 低筋面粉
- 2 茶匙 泡打粉
-
200
克 覆盆子
lub 200 克 冷冻覆盆子 -
150
克 蓝莓
lub 150 克 冷冻蓝莓 - 1 茶匙 糖粉
猪肉卷
- 500 - 600 克 猪肩肉 ,一整块,切开成蝴蝶状,厚约有1.5 厘米
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 胡椒粉
- 4 - 5 片 培根
- 20 克 番茄干
- 30 克 帕玛森奶酪 ,切块
- 5 根 新鲜欧芹 ,只取叶子
- 1 颗 蛋
地中海风味蔬菜和蔬菜通心粉汤
- 1 瓣 蒜头
- 200 克 洋葱 ,切块
- 50 克 胡萝卜 ,去皮,切片(5 毫米)
- 70 - 80 克 综合蔬菜 (如:红椒或青椒、芹菜),切块
- 30 克 特级初榨橄榄油
- 50 克 白葡萄酒
- 1 ½ 茶匙 盐
-
1
满茶匙 蔬菜高汤酱
lub 1 块 蔬菜高汤块 - 1000 克 水
- 250 克 土豆 ,切薄片 (5 毫米)
- 80 克 胡萝卜 ,切片 (5 毫米)
- 100 克 洋葱 ,切薄片
- 160 克 西葫芦 ,切片(1 厘米)
- 150 克 熟番茄 ,切片(1 厘米)
- ½ 茶匙 干牛至叶
- 60 克 干通心粉 (如:弯管通心粉),煮汤用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 5439 kJ / 1299 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 133 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Błonnik
- 11.6 g