Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 克 中等硬度乳酪 (如:格鲁耶尔乳酪, 伊曼塔乳酪, 车打乳酪),切块
- 2 瓣 蒜头
- 50 克 特级初榨橄榄油 ,多备一些
-
50
克 硬餐包 ,切块 (1-2 厘米)
lub 50 克 隔夜白面包 ,切块 (1-2 厘米) - 200 克 冷冻菠菜碎 ,解冻
- 4 颗 蛋
- 1 茶匙 盐 ,多备一些,调味用
- 50 克 洋葱 ,切块
- 50 克 胡萝卜 ,切块
-
700
克 熟番茄 ,切块
lub 700 克 罐头番茄 - 6 - 8 片 新鲜罗勒叶
- 500 克 水
-
1
满茶匙 蔬菜高汤酱
lub 1 块 蔬菜高汤块 - 400 克 综合蔬菜 (如:甜椒、西葫芦、茄子), 切块 (2-3 厘米)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1654 kJ / 395 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 6.5 g